Weaving Dreams, Embracing Heritage

Η Ιστορία μας

Η φιλοξενία της MK Hotel Collection εμπνέεται από τον ευγενή χαρακτήρα του κρητικού λαού και σμιλεύτηκε με δεξιοτεχνία μέσα από την αφοσίωση και τις προσπάθειες μιας ομάδας που πιστεύει ότι η φιλοξενία ανθεί από ανθρώπους με όραμα για το μέλλον, πάθος και ακλόνητη δέσμευση.

Στόχος της MK Hotel Collection είναι να αποτίσει φόρο τιμής στις αρχές της αυθεντικής κρητικής φιλοξενίας, προσφέροντας στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες.

Το Όραμα μας

Να προσφέρουμε κορυφαίες και αυθεντικά ελληνικές εμπειρίες φιλοξενίας που θα αποτυπώνουν τον ευγενή και ατόφιο χαρακτήρα του κρητικού λαού, δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις στους επισκέπτες μας.

Η Αποστολή μας

Αντλώντας έμπνευση από τη μοναδική ιστορία της ελληνικής φιλοξενίας, δεσμευόμαστε για:

Διατήρηση της Κρητικής Κληρονομιάς: Δεσμευόμαστε να τιμήσουμε και να διαφυλάξουμε την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Κρήτης.
Πάθος για Αριστεία: Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία εξαιρετικών εμπειριών με κινητήριο δύναμη το πάθος μας για τη φιλοξενία.

Καινοτόμος Φιλοξενία: Καλλιεργούμε μια κουλτούρα προοδευτικής σκέψης, όπου η δημιουργικότητα και η καινοτομία αξιοποιούνται για να επαναπροσδιορίσουν την κρητική φιλοξενία.

Ακλόνητη Δέσμευση: Διασφαλίζουμε ότι κάθε εμπειρία στην MK Hotel Collection αντικατοπτρίζει τα υψηλότερα πρότυπα εξυπηρέτησης και αυθεντικότητας.

Ο Επισκέπτης στο Επίκεντρο: Οι επισκέπτες βρίσκονται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε, καθώς προσπαθούμε να δημιουργήσουμε αγαπημένες στιγμές, που μείνουν ανεξίτηλες.

 

Οι αξίες μας

Τιμή

Δεσμευόμαστε να τιμήσουμε και να διατηρήσουμε την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Κρήτης, γιορτάζοντας τον ευγενή χαρακτήρα και τις διαχρονικές παραδόσεις της.

Πάθος

Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία εξαιρετικών εμπειριών μέσα από την αδιάκοπη αναζήτηση της αριστείας, με γνώμονα το πάθος μας για τη φιλοξενία.

Καινοτομία

Καλλιεργούμε μια κουλτούρα προοδευτικής σκέψης, όπου η δημιουργικότητα και η καινοτομία αξιοποιούνται για να επαναπροσδιορίσουν την κρητική φιλοξενία και να προσφέρουν στους επισκέπτες μας απαράμιλλες στιγμές.