Cicada Seascape

Experience the sound of summer

Cicada Seascape

Cicada Seascape Experience

Ένα boho chic all-day εστιατόριο και lounge, προσφέρει σύγχρονη κρητική κουζίνα με κοσμοπολίτικες πινελιές. Απολαύστε ένα δείπνο στην παραλία και μια σειρά από τοπικά και διεθνή πιάτα υψηλής ποιότητας. Γήινες αποχρώσεις, χαλαρή ατμόσφαιρα και ο ατελείωτος γαλάζιος ουρανός σας περιμένουν.

 

Experience the sound of summer

Εστιατόρια & Bars

Cicada Restaurant

Το Cicada προσφέρει γεύματα όλη μέρα σε χαλαρή ατμόσφαιρα, κοντά στη θάλασσα. Απολαύστε από ελαφριά σνακ μέχρι σύγχρονες εκδοχές κλασικών πιάτων.

Cicada Coffe Area

Απολαύστε χαλαρά, νωχελικά πρωινά στο Cicada Coffee Area, ένα φωτεινό πρωινό στέκι για εκλεκτούς καφέδες, φρέσκα φρούτα και το απαλό θαλασσινό αεράκι.

Cicada Lounge Bar

Με τα μεθυστικά αρώματα του κρητικού τοπίου, το Cicada Lounge Bar προσφέρει δροσιά, premium cocktails και εξαιρετικές επιλογές Shisha για χαλάρωση στην ύπαιθρο.

Cicada Beach Area

Η χρυσή άμμος, τα γαλάζια νερά και οι άνετες ξαπλώστρες στην Cicada Beach Area είναι ιδανικά για χαλάρωση. Απολαύστε signature cocktails, ελαφριά snacks και αναψυκτικά.

Η Τοποθεσία

Το Cicada Seascape Experience βρίσκεται λίγο έξω από το Ηράκλειο. Απολαύστε βόλτες στην πόλη, ανακαλύψετε τις ομορφιές του νησιού και στη συνέχεια, αποσυρθείτε στο ιδιωτικό σας καταφύγιο για ξεκούραση και χαλάρωση.

Υπηρεσίες

Ο γαστρονομικός χαρακτήρας του Cicada Seascape Experience, είναι βασισμένος σε διεθνείς γεύσεις, διατηρώντας ωστόσο συνδυασμούς και αρώματα της Μεσογείου.

Ο φυσικός πλούτος της κρητικής γης βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας με χαρακτηριστικές τις γεύσεις των τοπικών, φρέσκων προϊόντων. Από το μενού του εστιατορίου μέχρι το Sushi, οι επισκέπτες προσκαλούνται σε ένα αξέχαστο ταξίδι για όλες τις αισθήσεις.