Unique Blue Resort

Restaurants & Bars

Unique Blue Resort

UB Εστιατόρια & Bars

Γνωρίστε τις γεύσεις της Μεσογείου στο Unique Blue Resort & Villas και απολαύστε κορυφαίες γεύσεις της κρητικής κουζίνας. Από fine dining επιλογές μέχρι δείπνο υπό το φως των κεριών στην παραλία, δοκιμάστε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η γη της Κρήτης.

 

 

Εστιατόρια & Bars

UB Restaurant

Στο Unique Blue Restaurant οι επισκέπτες θα μυηθούν στον κόσμο της μεσογειακής κουζίνας, γνωρίζοντας γεύσεις της περιοχής σερβιρισμένες με ένα twist σε πιάτα που αγγίζουν την τελειότητα.

Aqua Bar

Τα premium ποτά και τα δροσερά αναψυκτικά γίνονται ακόμη πιο απολαυστικά στο Aqua Bar, που βρίσκεται στον boho chic χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου.

Blue Bar

Το boho chic, open-plan lobby του ξενοδοχείου είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε δημιουργικά cocktails συνοδευμένα από νόστιμα snacks.

Blue on the Beach

Το Blue on the Beach, το εστιατορικό μας concept, προσφέρει βιώσιμα θαλασσινά από ελληνικές θάλασσες. Απολαύστε εκλεκτά κρητικά ψάρια και τοπικά προϊόντα.

Η Τοποθεσία

Τα εστιατόρια του Sentido Unique Blue Resort & Villas βρίσκονται κοντά στην κοσμοπολίτικη πόλη του Ηρακλείου, η οποία είναι γεμάτη αξιοθέατα και χώρους αρχαιολογικού ενδιαφέροντος. Η τοποθεσία αυτή είναι απολύτως ιδανική για όσους αναζητούν ένα σημείο από όπου μπορούν να εξερευνήσουν αυτόν τον ζωντανό αστικό προορισμό.

Υπηρεσίες

Από τη διεθνή κουζίνα μέχρι τη Μεσογειακή γαστρονομία και τα περίτεχνα κοκτέιλ, οι επισκέπτες καλούνται να απολαύσουν ένα μεγάλο εύρος απολαυστικών επιλογών στο Unique Blue Resort & Villas, ανάμεσα σε εξαιρετικά εστιατόρια και μπαρ με μοναδική ατμόσφαιρα.

Ώρες λειτουργίας:

07:30 – 10:30 Πρωινό

12:00 – 15:00 Μεσημεριανό

18:00 – 21:30 Δείπνο

Dinner dress code: formal

Διατίθεται υπηρεσία Early Breakfast από τις 05:00 έως τις 07:00.