Cicada Suites

Elegant Beach Living

Cicada Suites

Μια απόδραση μόνο για ενήλικες

Ένα καταφύγιο μόνο για ενήλικες, που προσκαλεί τους επισκέπτες να μια απόδραση σε μια από τις πιο όμορφες τοποθεσίες του νησιού. Φτιαγμένο για όσους αναζητούν τον απόλυτο προορισμό δίπλα στη θάλασσα, το Cicada Suites προσφέρει μοναδικές επιλογές διαμονής, εξατομικευμένες υπηρεσίες και μια εξαιρετική εμπειρία φιλοξενίας.

 

Elegant Beach living

Πληροφορίες

Rating:
5*
Οι επισκέπτες μας:
Μόνο για ενήλικες
Τοποθεσία:
Παραλία Καρτερού, Ηράκλειο Κρήτης
Γαστρονομία:
Γεύμα πάνω στη θάλασσα στο Cicada Seascape Experience, Υπηρεσία δωματίου
Ευεξία:
Πρόσβαση στο Blue Spa, του Unique Blue Resort & Villas, Γυμναστήριο στο Δωμάτιο
Mantra:
Elegant Beach Living
Παροχές:
Αμμώδης παραλία, 1 εξωτερική πισίνα

Οι Σουίτες

Zoe Suite

Η Zoe Suite σας υποδέχεται σε έναν χώρο γεμάτο ζεστασιά, ζωντάνια και φυσική ομορφιά. Σχεδιασμένη για άνετη διαμονή, είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε τη ζωή στο έπακρο.

Oneiro Suite

Ιδανική για όσους αναζητούν γαλήνη, ηρεμία και απομόνωση, η Oneiro Suite είναι καταφύγιο ξεκούρασης. Με τους ήχους των κυμάτων, σας μεταφέρει σε απόλυτη ηρεμία.

Theros Suite

Η Theros Suite αντανακλά την ακατέργαστη δύναμη του κρητικού καλοκαιριού. Μια ωδή στη φυσική ομορφιά, με εσωτερικούς χώρους σε αρμονία με το περιβάλλον και εκλεπτυσμένη, χαλαρή ατμόσφαιρα.

Helios Suite

Η Helios Suite είναι το ιδανικό μέρος για να γνωρίσετε την Κρήτη στην καλύτερη εποχή της. Απολαύστε το φως της ημέρας, το τραγούδι των τζιτζικιών και τα αρώματα της καλοκαιρινής ατμόσφαιρας.

Alas Suite

Η Alas Suite προσφέρει πανοραμική θέα στη Μεσόγειο, με ιδιωτική παραλία και πισίνα. Απολαύστε κρυστάλλινα νερά και υψηλή αισθητική.

Thea Suite

Μπαίνοντας στη Thea Suite, σας υποδέχεται η πανοραμική θέα της κρητικής ακτογραμμής. Το κομψό εσωτερικό, ο σχεδιασμός που θυμίζει ανάκτορο και η αίσθηση του σπιτιού ρέει σε κάθε χώρο.

Η Τοποθεσία

Το Cicada Suites βρίσκεται σε ένα εκπληκτικό ύψωμα λίγο έξω από το Ηράκλειο. Απολαύστε τη σύγχρονη βουή της πόλης, ανακαλύψετε τα θαύματα του νησιού και στη συνέχεια, αποσυρθείτε στο ιδιωτικό σας καταφύγιο για ξεκούραση και χαλάρωση.

Υπηρεσίες

Στο Cicada Suites, η ομάδα μας είναι εδώ για να εξασφαλίσει ότι κάθε στιγμή σας θα είναι ανεπανάληπτη. Από τη στιγμή που κάνετε checkin μέχρι τη στιγμή που κάνετε checkout, είμαστε στη διάθεσή σας για να δημιουργήσουμε τη δική σας ξεχωριστή εμπειρία διαμονής στο Cicada Suites.

Πιστεύουμε ότι η αληθινή πολυτέλεια σημαίνει κάτι περισσότερο από design, παροχές και ανέσεις. Η πραγματική πολυτέλεια βρίσκεται στην αυθεντική φιλοξενία, τη φροντίδα και την αβίαστη εμπειρία. Από το καλωσόρισμα έως το δείπνο στο δωμάτιο, κάθε πτυχή της διαμονής σας στο Cicada Suites θα τονιστεί από τις μοναδικές υπηρεσίες μας πέντε αστέρων.

  • Κατάστημα
  • Υπηρεσία Guest Relations
  • Αθλητικές Δραστηριότητες
  • Private Transfer
  • Υπηρεσία Δωματίου
  • VIP Υπηρεσίες (Valet Πάρκινγκ, Υποδοχή, Δωμάτιο Αποσκευών)