Pnoé Breathing Life

Natural living meets luxury

Pnoé Breathing Life

Inspired by life itself

Ένας ιδανικός προορισμός που συνδυάζει αρμονικά την πολυτέλεια με τον φυσικό τρόπο ζωής, προσφέροντας σύγχρονες εγκαταστάσεις και πολυτελείς ανέσεις. Σε ένα resort με επίκεντρο την ευεξία, η σύνδεση με τον εαυτό σας και τους άλλους δεν είναι απλώς εφικτή, αλλά αναπόφευκτη.

Natural Living Meets Luxury

Γενικές Πληροφορίες

Rating:
5*
Οι επισκέπτες μας:
Μόνο για Ενήλικες
Τοποθεσία:
Παραλία Καρτερός, Ηράκλειο Κρήτης
Γαστρονομία:
2 Εστιατόρια & 2 Bars
Ευεξία:
Κέντρο Spa (με γυμναστήριο, χαμάμ, σάουνα & κέντρο ομορφιάς)
Mantra:
Inspired by Life Itself
Παροχές:
Αμμώδης Παραλία, 1 Εξωτερική Πισίνα

Οι Σουίτες

Breeze Suite

Φιλοξενηθείτε σε έναν παράδεισο minimal σχεδιασμού με μοντέρνες λεπτομέρειες, γαλήνη και πολυτέλεια. Ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα, πλήρως εξοπλισμένη βεράντα και πολλές ανέσεις για μια αναζωογονητική διαμονή.

Breathe Suite

Μια σύγχρονη, κομψή ατμόσφαιρα που συνδυάζει άνεση και οικειότητα. Απολαύστε τη θέα στη θάλασσα από την ιδιωτική σας βεράντα ή χαλαρώστε στους ηλιόλουστους εσωτερικούς χώρους με απαλούς τόνους.

Signature Suite

Αφεθείτε στη γοητεία της Signature Suite και ανακαλύψτε ένα περιβάλλον λιτής κομψότητας και πολυτέλειας. Με θερμαινόμενη πισίνα, ιδιωτική σάουνα και πλούσιες παροχές, θα σας εμπνεύσει.

Η Τοποθεσία

Σε απόσταση αναπνοής από το Ηράκλειο, το Pnoé είναι ο ιδανικός προορισμός για να ξεφύγετε από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας και να συνδεθείτε με τη φύση. Περιτριγυρισμένο από ένα εντυπωσιακό φυσικό περιβάλλον, με κοντινές παραλίες και μαγευτική θέα, το Pnoé συνδυάζει την  ιδιωτικότητα και τη ευκολία της προσβασιμότητας στη ζωή της πόλης.

Υπηρεσίες

Στο Pnoé Breathing Life, κάθε λεπτομέρεια της διαμονής σας έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας. Από την άφιξη μέχρι την αναχώρηση, το ξενοδοχείο διασφαλίζει μια διασφαλίζει αίσθηση γαλήνης και ευεξίας.

Από εξατομικευμένα προγράμματα ευεξίας έως πολυτελείς γαστρονομικές προτάσεις, το Pnoé προσφέρει μια ποικιλία υψηλής ποιότητας υπηρεσιών για να αναβαθμίσει τη διαμονή σας. Ανακαλύψτε την ιδανική ισορροπία μεταξύ χαλάρωσης και αυτοφροντίδας, με τη βοήθεια της ομάδας του ξενοδοχείου.